VÅR ENSEMBLE

Cissie Brunosson

Cissie Brunosson

Cissie är ordförande i revyn och ingår även i produktionsgruppen. Cissie har gått och blivit en riktig revyräv med sina 25 år på och runt scenen. Hon är också ledamot i Riksförbundet Lokalrevyer i Sverige. Cissie är främst skådespelare men i år tar hon även klivet in i dansgruppen med oklart resultat!

Linda Råsberg

Linda Råsberg

Linda har varit med i revyn sedan 2009 men gjorde uppehåll i några år för att studera musik i Skåne och sedan jobba som körsångare och lärare i både Malmö och Stockholm. Förra året gjorde hon comeback i hemstaden och revyn och fick snabbt tillbaka både sin sörmländska dialekt och sin kärlek till revyscenen. I revyn är hon främst sångare och showartist och i år är det dags att ta sig an några “husgudinnor” på scenen och även göra karriär inom vårdyrket.

Marcus Enqvist

Marcus Enqvist

Marcus ingår i styrelsen och produktionsgruppen men trivs bäst med att skådespela på scen, gärna i utmanande roller. Han bidrar gärna med att skriva en del text. Ett av bidragen, en mordgåta, har spelats i omgångar på stora Djulö, där han även skådespelat och mantlat rollen som regissör.

Niklas Linder

Niklas Linder

Niklas debuterade i Katrineholmsrevyn 2005, då han bland annat gjorde en spektakulär rollprestation som rondell-raket. De senaste åren har han inte synts till på scenen men har ändå varit ständigt närvarande i rollen som bejublad textförfattare. I år blev dock suget i revytarmen för påtagligt och nu gör han comeback som skådespelare och sångare.

Håkan Brunosson

Håkan Brunosson

Vår scenograf med artistnamnet “Bruno”. Vice ordförande i föreningen och en tusenkonstnär som bygger det de andra vill ha på scenen. Debuterade 1997 i "Jubileum i backen". Har faktiskt skådespelat och sjungit på scen också! Vem minns inte Bruno i “Tre gringos” tillsammans med Arne Eklöf och Åke Pettersson?

Olle Ronach

Olle Ronach

Olle är vår klippa bakom trummorna och ligger inne med de coolaste ljuden i föreställningen. Han utbildar sig till musikproducent på Kungliga Musikhögskolan och är ofta ute på turné med bland andra Felicia Takman men landar gärna “hemma” i revyn.

Johannes Annfält

Johannes Annfält

Killen som kan spela alla instrument, nästan samtidigt också! Johannes studerar liksom Olle på KMH i Stockholm och vid sidan av studierna driver han musikaffär med sin mor och har precis adopterat en hund. JOhannes är en av tre gitarrister i år.

Cia Ronach

Cia Ronach

Cia är koreograf och dansare i revyn sedan 1993 och räknas därmed som revyräv med sina 30 år på scenen. Cia är också med i produktionsgruppen och har ett särskilt ansvar för kläder och design. I år blir det mycket dans och sång i smaskiga shownummer och så spelar hon lite trumpet på egen risk…

Gustav Karlsson

Gustav Karlsson

Gustav ingår i styrelsen och produktionsgruppen och har stått på revyscenen sedan 2016. Han är framförallt skådespelare i sketcherna men tar en ton och lite danssteg här och där. Förutom revyn ses han bland annat med Katrineholms Kammarkör och i diverse olika roller på Kolhusteaterns scen.

Arvid Ström

Arvid Ström

Arvid har sedan 2016 stått på scenen i ungdomsrevyn men gjorde sin debut i Katrineholmsrevyn förra året. I år ska han återigen inte scenen som skådespelare men kan om man tittar noga även skymtas ta några danssteg.

Johanna Dahlberg

Johanna Dahlberg

Johanna gjorde sitt första år med Katrineholmsrevyn 2015 och uppsättningen ”Full rulle”. Hon är främst en del av dansgruppen, men ställer mer än gärna upp och bidrar med både sång och sketch där det behövs. I år ses hon bland annat som förrymd uggla på Skansen.

Hans Qviström

Hans Qviström

Hans är regissör i årets revy och har en 30-årig revyerfarenhet från Täljerevyn främst. Han är expert på slapsticks och snubbelhumor vilket kommer att synas i föreställningen. Hans är skådespelare och spelar mycket barnteater men har även regisserat en hel del, bland annat Arnljotspelen i Östersund - ett historiskt vikingaspel sedan 1935.

Fabian Ronach

Fabian Ronach

Unge herr Ronach är redan vid 20 års ålder en gitarrvirtuos med en helt egen stil! Fabian pluggar just nu på Furuboda folkhögskola på musiklinjen och vi är så glada att han vill ägna ett par helgkvällar åt revyn på hemmaplan.

Thomas Ronach

Thomas Ronach

Thomas är vår meste revyräv med sina dryga 30 år i branschen! Han finns främst bakom pianot som kapellmästare men är även med i producentgruppen och har särskilt ansvar för musikarrangemang och sponsring.

Agneta Ottosson

Agneta Ottosson

Agneta gör nu sin fjärde revy med oss men har under sina fyra år som sörmlänning även synts flera gånger på Kolhusteatern, som aktör men även som koreograf och kostymör. I årets revy kommer ni se henne i mycket dans men även ta ton i svängning 40-talsdänga och bjuda på skönt limericks.

Pontus Kinnander

Pontus Kinnander

Pontus ingår i styrelsen och i produktionsgruppen till årets föreställning - detta efter några år i småbarnsbubbla. Revydebuten gjorde han 2008 med uppsättningen ”Bänka er!”. Han ser sig mest som skådespelare, men försöker sig även på att sjunga - om det verkligen kniper.

Emma Blomberg

Emma Blomberg

Emma stod på scen första gången i revyn 2012-2016 med ett års uppehåll för att dyka upp 2018 igen. Efter några år med hus, renovering och bebis så kunde Emma inte tacka nej när hon fick frågan i år igen. Dansa och sjunga är ju som balsam för själen.

Henrik Olsson

Henrik Olsson

Henke gör comeback i årets revy och var med sist för ca 26 år sen! Som frilansgitarrist turnerar han bland annat med Thomas DiLeva och Uno Svenningsson. Han jobbar även på Kulturskolan i Katrineholm som gitarr, bas och sånglärare

Simon Engvall

Simon Engvall

Simon är basist och har varit med i Katrineholmsrevyn sedan 2016 och uppsättningen “Katrineholmsrevyn bygger broar”. Förutom att ha spelat bas genom åren så har han även framfört en karaokeversion av “Tequila” på revyscenen.