VÅR ENSEMBLE

Cissie Brunosson

Cissie Brunosson

Cissie är ordförande i revyn och har det övergripande producentansvaret. Cissie har varit aktiv i föreningen sedan 1997 och skriver även en hel del manus till föreställningarna. Hon är också ledamot i riksförbundet Lokalrevyer i Sverige. I år är Cissie främst skådespelare men sjunger och dansar i ensemblenummer också.

Linda Råsberg

Linda Råsberg

Var med i revyn 2009-2014 och emigrerade sedan till Skåne och ännu senare vidare till Stockholm. Är nu tillbaka i hemstaden men om det är för evigt eller för ett tag vet ingen och allra minst hon själv. Är sångerska i revyn men är också behjälplig som någon slags förvirrad men välmenande skådespelare när det behövs.

Marcus Enqvist

Marcus Enqvist

Marcus ingår i styrelsen och produktionsgruppen men trivs bäst med att stå på scen och att få vara en del av skådistruppen. Han bidrar gärna med att skriva en del text och det senaste bidraget var i form av en mordgåta där han skådespelade och även mantlade rollen som regissör.

Hillevi Annfält

Hillevi Annfält

Hillevi är vår ”baby-spicy”! Med sina dryga 30 år och blott 3 år i ensemblen är hon en rookie i det här gänget. Men, inte oerfaren för det! Hon har dansat jazz och streetdans på Dud sedan barnsben och kommer från en musikfamilj, där till och med hundarna kan dansa och spela tvärflöjt!

Olle Ronach

Olle Ronach

Olle är vår klippa bakom trummorna och ligger inne med de coolaste ljuden i föreställningen. Han utbildar sig till musikproducent på Kungliga Musikhögskolan och i revyn får han öva fritt, den bästa praktikplatsen! I somras mottog han också stipendium av Bosse Parnevik.

Cia Ronach

Cia Ronach

Cia är koreograf i revyn sedan 1993 och har gjort koreografin även i år. Cia är också med i producentgruppen och har ett särskilt ansvar för kläder och design. I år dansar Cia främst men sjunger i ensemblenummer och agerar statist i flera sketcher.

Gustav Karlsson

Gustav Karlsson

Gustav har stått på scenen sedan 2016. Han är framförallt skådespelare i sketcherna men tar en ton och lite danssteg här och där. Förutom revyn uppträder han också med vokalensemblen Jang Vojses, Katrineholms Kammarkör och i diverse olika roller på Kolhusteaterns scen. I årets revy har Gustavs alter ego Kjell Gnäll ett rejält uppdämt behov av att få vädra sina åsikter om saker och ting här i stan.

Arvid Ström

Arvid Ström

Vår nyaste stjärna heter Arvid och är 23 år. Han är en riktig teaterapa som de senaste fem åren stått på scenen i Katrineholms ungdomsrevy. Nu gör han sitt första år i “stora revyn” och axlar tunga poster som skådespelare.

Johanna Dahlberg

Johanna Dahlberg

Johanna gjorde sitt första år med Katrineholmsrevyn 2015 och är främst en del av dansgruppen, men ställer mer än gärna upp och bidrar med både sång och sketch där det behövs. Efter en bebispaus på några år är hon nu taggad för att stå på vår revyscen igen.

Fabian Ronach

Fabian Ronach

Unge herr Ronach är redan vid 20 års ålder en gitarrvirtuos med en helt egen stil! Fabian pluggar just nu på Furuboda folkhögskola på musiklinjen och vi är så glada att han vill ägna sitt påsklov åt revyn på hemmaplan.

Thomas Ronach

Thomas Ronach

Thomas är vår meste revyräv med sina dryga 30 år i branschen! Han finns främst bakom pianot som kapellmästare men är även med i producentgruppen och har särskilt ansvar för musikarrangemang och sponsring.

Agneta Ottosson

Agneta Ottosson

Agneta gör nu sin tredje revy med oss men har under sina tre år som sörmlänning även synts flera gånger på Kolhusteatern, både som aktör och som koreograf. Utbildad både i New York och på Kulturama är hon en riktig tillgång vare sig hon dansar, sjunger eller skådespelar. Agneta får i år bland annat ta ton i jazzigt 80-tal och bli tonåring på nytt.

Eva-Carin Hultén

Eva-Carin Hultén

Eva-Carin Hultén är ännu en revyräv som debuterade i Katrineholmsrevyn redan 1993 i dåvarande "baletten". Under åren har hon även medverkat i sketch- och sångnummer. Efter ett par års uppehåll fick hon förfrågan att åter stå på scenen och efter en kort stunds betänketid svarade hon JA med devisen att "man ska inte tacka nej till roligheter i livet"!

Simon Engvall

Simon Engvall

Simon spelar bas i revyorkestern och har varit med sedan 2016. Förra revyn gjorde han debut på scenen utan bas och i år gjorde han även debut som skådespelare i Mordgåtan på Stora Djulö. Simon är också den enda i ensemblen som kommer från Norrköping.